Et løp til

Da har jeg meldt meg på enda et løp. Denne gangen er det bare gåing, ikke Nordic Walking, men et løp for det.

Reebok Women’s Run finner sted 17 september, så en dag mindre enn 2 uker til. Jeg skal gå 5km denne gangen og.

Dette er ypperlig oppvarming til Vienna Night Run som jeg skal gå 8 oktober, som er 3 uker etter løpet over.

Jeg gleder meg, er alltid morsomt å gå løp, og også denne gangen får vi løpeskjorte. Det begynner å bli noen av de nå. Treningen er jeg igang med, men skal begynne å trø til litt mer for å komme i bedre form.

Dette løpet blir det første hvor kroppen har vært 5 uker på lavkarbo og kun lavkarbo mat inntas før selve løpet. Jeg er spent. Det å delte i løp er en kjempe motivasjon, både for å bevege seg mer og for å holde kosten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

  1. Tusen takk. Det skal arrangeres her i Wien hvor jeg bor. Det arrangeres/har vært arrangert et par steder i Tyskland og. Andre året i år tror jeg det er.

  2. Håper været blir bra! 🙂 Du får holde oss oppdatert med hva du spiste og hvordan det fungerte. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *