Andre uka

Da er andre uke med full lavakrbo over, og dette går over all forventning egentlig.

Det har vært veldig varmt denne uka, over 30-35 grader hver eneste dag. Når jeg har lagt meg om kvelden har det vært 28 grader ute, så det har blitt litt lite søvn, samt at jeg har hatt null matlyst på ettermiddagen. Men har fått i meg noe og masse med vann.

Til uka synker temperaturen en del, så da skal jeg få kommet igang med trening, ihvertfall en del lengre turer. Gleder meg.

Andre uka har resultert i 2.3kg ned, og sammen forrige ukes 3.2kg så har jeg nå gått ned 5.5kg til sammen. Jeg kunne ikke vært mer motivert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

  1. Gratulerer med andre vel overståtte uka!!! Og gratulerer med kilo-tapet!!! Det inspirerer å høre slikt!!!! 🙂

  2. Tusen takk. Det hjelper veldig på motivasjonen at det går så bra. Hyggelig å høre at det inspirerer

  3. 😀 Så bra! Du er kjemepflink! =) Jeg startet på torsdag med en ny frisk start med lavkarbo. Har prøvd flere ganger før, men pga sprekker så har jeg falt ut av det. Men nå med en bok i hus, så gjør vi et nytt forsøk, og denne gangen skal jeg klare det! 🙂 Jeg trener også så formen har kommet seg betraktelig. Stå på! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *