Vi koker

Tragisk som det er så sitter jeg og Odin inne, foran vifta med alle dører og vinduer lukket og gardinene for.

Ute er det 36 grader.

Jeg har sola stående rett på leiligheten de neste timene, og selv om solen går ned så blir det ikke så mye varmere. I går når jeg la meg i 22.30 tiden var det 28 grader ute. Vifta og jeg, vi er bestevenner.

Frem til jeg forlater jobben er helt greit, da funker jeg som normalt, men når jeg går kl 15 og jeg møter veggen av varmen, da slutter kroppen min å fungere som jeg vil. Jeg mister alt som heter matlyst, krefter må jeg hente i kjelleren og svetten renner fra alle overflater.

Været skal fortsette slik til over helgen, men da skal det endelig bli litt kaldere.

Er ikke mye å finne på i varmen du…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Hu, ha – en slik varme – blir stum… 36 grader !! Ja da er vifta god å ha. Passe på væske-behovet. Hvordan takler andre det, sier media noe?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *