Gangen en gang til

Som jeg nevnet i starten av uka så begynner ting så smått å komme veldig i orden i leiligheten. I går ble gangen så ferdig som den kan bli foreløpig.

Jeg har postet gangen tidligere, og den var jo egentlig ferdig da og, men møblemanget i gangen har blitt byttet ut, så da må det nye bilder til.

Denne pakken ble hentet på posten i går, veldig glad jeg har den tralla der når jeg ikke har bil.

Oppi pakken var min nye «kommode» til gangen, betydelig lavare og smalere, men litt lenger. Nytt er og skohylla og et lengre teppe enn det jeg hadde da jeg tok bilder sist.

Skostativet under skal fikset litt på slik at det ikke står sånn ut fra kommoden, må bare finne ut hvordan.

Andre siden ser fremdeles ut slik den gjorde forrige gang.

Og fra motsatt side har jeg og fått litt pynt i hjørnet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

  1. Så fint!
    Hvitt er pent altså og hele leiligheten din er så lys og fin 🙂

  2. Ja, det er noe annet enn den gamle som var så mørk og trist, selv med hvite vegger der og.

  3. 🙂 Lekkert. Utfordring det der med framskutt skostativ, Lett å ty til «lapping». Kanskje du rett og slett skal flytte det. Det vil skape luft ved kommoden, og slik forsvare at stativet tar litt mer plass et annet sted – bedre plass til skoa også – det gjør vel ikke så mye om skoene viser seg litt. Jeg digger kommoden – den skulle jeg gjerne hatt.

  4. Takker.
    Skal få fikset det, men er ikke noe annen plass å ha stativet egentlig, og skoa har nok av plass, får brukt alle nivå. Har jeg stativet på motsatt vegg blir gangen veldig liten. Har planer om å få fikset det, må bare ha riktig verktøy 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *