Første uka

Da er første uka på ordentlig lavkarbo over, og jeg merker stor forskjell. Jeg har mye mer energi, mer opplagt, mindre sulten, mindre oppblåst og er lite hoven i kroppen, selv i denne varmen på over 30 grader så og si hver eneste dag som vi har hatt og som vi kommer til å ha i minste en uke til.

Jeg har blitt flinkere til å lage meg ordentlig mat, ta med meg mat på jobben, sitte ned ved middagsbordet og spise, og ikke sette meg foran TV’en eller PC’en.

Første uka har resultert i 3.2kg ned, som er en kjempe start og gir motivasjon videre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Kommentarer

  1. Wooow! Har gått ei uke på lavkarbo og ikke ned i det hele tatt :/ Har skrumpet litt i cm, men som sagt ikke i kg… mon tro hva jeg gjør feil ? I allefall morsomt å se at det funker for deg 🙂 Grattis 🙂

  2. Hei Kamilla. Om du i løpet av første uka ikke har gått ned noen ting så er muligheten stor for at du har fått i deg alt for mye karbohydrater. Første uka går man for det meste ned mye vann fordi karbo lagrene tømmes og de inneholder mye vann. Når man da kutter ned på karbohydrater så forsvinner og mye vann. Ikke gi opp, se over hva du spiser og se hvor det kan kuttes ned. Og det er cm som syntes, ikke kg.

  3. Tusen takk for tilbakemelding 🙂 Skal ta å se over hva jeg faktisk spiser 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *