16.8.11 – Dagens Matboks

Nå som jeg er tilbake der jeg skal være, nemlig på lavkarbo, har jeg og begynt å ta med meg matpakke på jobben. Jeg vet at det er mange som sliter med lunsj alternativer, så kanskje noen blir inspirert av dette.

Det kommer nok ikke hver dag, men burde komme et par ganger i uka, og innleggene har nå sin egen kategori.

Dagens matboks inneholder 4 Chicken Nuggets som jeg hadde til middag i går. Rester fra salaten i går som har holdt seg flott til i dag. Den inneholder salat, paprika, agurk, avocado, fennikel og fetaost.

I den lille boksen har jeg dyppe saus som er en blanding av rømme/CF, sambal oelek og litt sitron saft. Snadder.

Til maten drikkes masse vann.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *