Mitt hundehjerte blør

Jeg har kommet meg til Ski. Koser meg med Mattias disse dagene mens foreldrene er på jobb.

I dag gikk vi til fots inn til Ski sentrum i dag gikk vi forbi en elghund som stod bundet til en lyktestolpe i et tau. Han hadde viklet seg inn i tauet og det var stramt. Samtidig stod solen på han, han peste, bjeffet og pep.

Jeg ikke hvor lenge han hadde stått der, men så veldig forlatt ut, så jeg ringte like godt politiet og fortalte hva jeg så og de skulle sende falken. De ringte meg opp igjen 2 ganger for å forsikre seg at hunden så forlatt ut, noe han virkelig gjorde.

Falken kom, og tok med seg hunden. Han hoppet frivillig inn i bilen og virket vennlig. Jeg er veldig glad jeg ringte, men rasende at noen kan sette en hund ut slik. Like rasende er jeg at ingen andre ringte.

Lever vi virkelig i en slik verden i dag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *