Ferietid

Da har Odin og jeg kommet oss til Norge. Det var en lang tur, med en ufrivillig tur til Drammen.

Vi fløy sent torsdag kveld, tok buss for tog til Asker og glemte igjen vesken i bussen. Så etter en heseblesende tur til Drammen hadde jeg heldigvis vesken i hånden igjen kunne jeg endelig starte ferien.

Denne Norgesturen er som de fleste, farting frem og tilbake og litt over alt. Stavanger, Geilo, Kristiansand, Ski og Oslo området. Skal tilbringe tid med venner og familie samt passe mitt fadderbarn i noen dager.

Flere av stedene jeg skal spises det lavkarbo, noe som er lovende.

Odin på vei til Norge.

Ferie er og blir deilig.

Hva er ferieplanene deres?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *