Hvem vil ta livet av Odin?

Her i Wien er dessverre ganske mange.

I Wien har man opplevd en eksplosjon av hunder som har dødd av gift. Det har vært gift som har vært lagt ut av hundehatere. De bruker 3 former.

  • De legger rottegift eller annen type gift de har fått tak i på nett i kjøttdeig eller rått kjøtt.
  • Snegle gift
  • Spiker og andre spisse gjenstander i kjøtt og pølser

I vår har dette økt noe voldsomt, og det skremmer.

Her er noen av advarslene over steder hvor de har funnet enten kjøtt med gift eller områder hvor gift uten kjøtt ligger. Skremmende.

 

Giftkjøtt – Giftadvarsel for Østerrike for å se et større kart.

Jeg er lettere panisk når jeg er ute og går. Til nå har de ikke funnet noe i distriktet jeg bor i, men det betyr ikke at det ikke finnes. Selv i hundesoner har jeg problemer med å la Odin få gå løs, for jeg vet at finner han noe så spiser han det dessverre.

Hvem vil ta livet av Odin?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

  1. Jeg kan ikke si stort annet enn hva LenaBeatrice alt har sagt: Fy faen!

    Hva med å la han få ha på en liten munnkurv på steder hvor han kan ferdes løs? Da får han jo ikke spist noe om han finner noe.

  2. Jeg har vurdert det, vi har flotte muligheter for å la hunder løpe løs her i Wien, og det er synd at han alltid skal være i bånd pga idioter. Jeg har til nå ikke funnet en som er liten nok, men det skal jeg se om jeg ikke finner, for å miste Odin pga noe slikt er skremmende.

  3. Hadde ikkje i min villaste fantasi trudd at noken kunne gjere noke så stygt mot eit uskyldig vesen som ein hund. Eg har 2 store sjølv, og dei veit knapt kva eit bånd er. Trur eg hadde vurdert munnkurv ja, Pass godt på han 🙂 han e so skjønn atte.:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *