Morgenfrisk

Kroppen begynner endelig å føles normal igjen etter over en uke med sykdom. Denne uka, dog kort, kommer til å bli stressende da jeg har 3 dager på rad med tysk foran meg.

I dag morges var jeg oppe 15min tidligere (planla var litt mer, men forsov meg) og Odin og jeg var ute på en 35min rask gange tur. Det var utrolig deilig. Vi møtte 2 personer langs kanalen og alt var bare stilt og rolig.

Skal prøve å få til dette hver dag denne uka, både fordi det var utrolig deilig og fordi Odin får litt lange dager hjemme. Han fortjener litt ekstra lufting på morgenkvisten da. Og han koste seg virkelig.

Er det flere av dere som er ute og beveger dere på morgenkvisten?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *