Hvorfor så trøtt?

Jeg har tenkt en del de siste dagene.

Jeg jobber 40+ timer i uka, og det gjør de fleste andre og. De har liv utenom som tar mye tid, familie, hobbyer etc. De fleste andre får det til å gå rundt uten problemer, mens jeg er utslitt. Hvorfor?

Og det var da jeg kom til å tenkte på alt bråket rundt meg på jobben, og hvor mye det egentlig tar ut av meg. Hvor sliten jeg er i hodet etter alt bråket og egentlig bare ønsker ro rundt meg. Jeg har ikke sett sammenhengen på samme måte før, men etter det som har skjedd de siste dagene så har jeg skjønt at det kan bare være det.

Hvorfor skulle ikke jeg, som alle andre, jobbe fulltid og samtid har et bissi liv ved siden av.

Jeg håper at det endrer seg etterhvert. Jeg vil ha energien min tilbake.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *