Min sjef, idioten!

Jeg har nevnt i bloggen at jeg har mye bråk på jobben og at jeg har gjort noe med det.

I dag var jeg innom legen igjen, etter at jeg var egentlig for å få vaksine, men nevnte at jeg hadde mye vondt i hodet, og kunne se på mønsteret at det ikke var på dager da jeg hadde fri.

Rapporten fra verneombudet, et utenforstående firma, var kommet og hun ville diskutere den. Den inneholdt 4 punkter ang. min arbeidsplass som måtte forbedres, og hans anbefaling var at jeg fikk et nytt kontor hvor det jobbet folk med det samme som meg.

Denne ble sendt til sjefen, av legen, med hennes notater. mailen ble og sendt til meg og 4 andre personer.

En time etter kommer det mail fra sjefen, sendt til legen, men og meg og de 4 andre personene.

Der skriver han at han har lest informasjonen. Men, han måtte og informere om at jeg, pr dags dato, ikke hadde informert han om dette, eller hvilke «vanskeligheter» jeg hadde med plassen min. (og at kanskje de vanskelighetene var grunnen til at jeg ikke hadde vært hos han). Han skev det slik med «» og ().

Han skriver så at han har alltid hatt døren åpen for sine medarbeidere og at man sammen løste problemer. Det måtte legen informere meg om.

Heldigvis da jeg fikk denne mailen så var nestsjefen for avdelingen der og jeg viste det til han. Jeg leste det og for de jeg sitter med og alle er enig at en sjef henger ikke ut en medarbeider på den måten. Jeg har ikke mailen her hjemme, så hele ordlyden av mailen hans husker jeg ikke, men han regelrett får meg til å se ut som et mehe og en idiot.

Dette er ikke noen sin skyld, men han har nå vinklet det slik at alt sammen er min skyld.

Problemet er at hadde jeg gått til han først så hadde jeg for det første ikke fått snakket ferdig, for det andre fått beskjed om det ikke finnes noen muligheter å fikse problemet. Nå må han fikse problemet, fordi det er laget rapporter om det.

Nestsjefen skal ta det opp med sjefen, og jeg er og spent på hva legen skriver. Sjefen min er kjent på huset for å være en idiot, en virkelig idiot. Alle vet det heldigvis, så forhåpentligvis så ser alle som har fått mailen hva han egentlig gjør.

Hele greie er bare at jeg trenger en ny plass, det finnes 2 plasser. Fordi han leder på trynefaktor, og de ledigplassene er i et rom med en han hater og han vet at det er positivt for henne om vi sitter sammen (vi jobber sammen på samme prosjekt), så vil han ikke sette meg der.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Kommentarer

 1. Kanskje ikke så lurt å kalle sjefen sin for idiot på en åpen blogg? Det han gjorde med sin mail til noen få personer, har du gjort mot han med hele internett som «mottakere.»

 2. Nå er det med 100% jeg kan si at han ikke kommer til å lese den. Derfor har jeg gjort det. Hadde jeg ikke vært det så hadde jeg nok ikke skrevet det for åpen blogg.

 3. Man skal vel uansett ikke kalle andre mennesker for idiot, det har med alminnelig folkeskikk å gjøre.

 4. Når han oppfører seg som en idiot, så kaller jeg han en idiot. Og de ordene kom ikke ut av min munn først, men av nestsjefen min.

  Det er veldig mange på min jobb, av sjefer over han igjen, og av andre medarbeidere som vil at han skal gå, men han må gå på egne ben da det ikke er mulig å få han ut på andre måter.

 5. Jøssenavn, for en stapeis av en sjef du har!
  Har også erfaring med en sjef som jeg tipper er fra et annet solsystem enn vi andre, var mye krangling, oppvaskmøter, krangling på nytt, nye oppvaskmøter osv. Noen ER bare sånn. Hvorfor skulle han ikke, fornuftig nok, plassere deg der det er naturlig? Fordi HAN har et problem med hun andre? Hva har det med deg å gjøre uansett?

  Lykke til, håper det ordner seg. Bra du har en lege som følger opp!

  Sandra

 6. Om ikke han leser dette selv, så kan noen andre gjøre det og informere han.. Og det er ikke bare det. Det sier også noe om din lojalitet til dine medarbeidere. Har du noen gang tenkt å søke på en annen jobb, så kan du være sikker på at din fremtidige arbeidsgiver vil sjekke google, facebook m.m. for å finne ut hvem du er.

 7. Sjansen er veldig liten da ingen av mine medarbeidere snakker Norsk. Og jeg jobber heller ikke på en Engelsk arbeidspalss.

  Det er helt i orden, jeg står for den jeg er, og er og villig til å svare på dette innlegget.

 8. Hun gir uttrykk for en vanskelig dag på jobben med det som det medfører – hva med litt trøst i en tung tid? Det siste hun trenger nå er vel kritikk?

 9. Det siste hun trenger er vel kanskje mer bråk med sjefen?

 10. Vi leser vel alle denne bloggen for å få tips og hjelp. Hva med å gi litt støtte tilbake? Hun sier jo selv hun ikke hadde skrevet dette om sjefen hvis ikke hun var sikker på at det ikke kom tilbake til han. Og om så var, så er ikke det våres buisness:D

  Takk for gode tips Line, og lykke til videre:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *