Mat logistikk

Er noe herk….

Det kan være ihvertfall. Og i en lang periode nå, så har det vært det for meg.

Jeg er alene, og å lage mat bare til meg er kjedelig. En del dager gidder jeg ikke, finner noe i kjøleskapet som kan spises, ikke alltid det blir helt riktig. Og så er det frokost og lunsj dagen etter. Ikke spiser jeg før jeg drar på jobben, så jeg må ha med meg 2 måltider på jobben. Ikke har jeg rester, for jeg lagde ikke noe mat dagen før, ikke har jeg noe annet spennende. Så hele greia er at jeg setter meg opp for å stryke med en gang.

Jeg har prøvd utallig måter å løse problemet på, for det er et problem for meg. Det jeg ikke har prøvd er å lage en ukeplan.

Jeg har planlagt et par dager fremover i tid, men ikke for en uke av gangen. Nå tror jeg at det er på tide. Få opp en ukeplan og følge den.

Jeg har dager da jeg nesten ikke har tid å lage mat, og da må det være noe som går fort, andre dager har jeg mer tid og kan lage nok mat til rester som er ypperlig for lunsj.

Mat logistikken må i orden.

Har dere noen tips til bra mat logistikk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Kommentarer

 1. Slett ikke dumt -Kjenner den porblemstillingen der ja……
  Jeg har brukt den metoden selv,med ukeplan, spes da ungene var små og skulle på 1000 aktiviteter ……. er noe med det som står på papiret, da får jeg ting ut av frysen og hjem fra butikken …….

 2. Frysen er full, men får jeg laget litt mat fremover så skal den få tømt seg.

 3. jeg kan i allefall tipse deg om min «frokost» som er flytende og dermed lett å få i seg, og som tar typ 5 min å forberede+drikke, og som holder deg mett leeeenge!!!
  http://annka78.blogspot.com/2011/05/lavkarbo-allrounder-eggemelk.html

  Denne er blitt min faste frokost, og gir metthetsfølelse lenge. Noen ganger tar jeg den på ettermiddag/kveld også, i stedet for å lage middag. enkelt, kjapt og mettendes.

  kjenner veldig godt til det å ikke ha «ork-overskudd-lystpånoe» så da er denne perfekt!
  Vel og merke må man tåle egg, ellers kan man jo variere smaken så mye man vil. flere fremgangsmåter.

 4. Takker for tipset. jeg skal ta en titt om ikke dette hadde vært noe for meg. Frokosten er mitt største problem nemlig.

 5. Jeg har mange års fartstid i å bo alene og lage mat til bare meg. Det var viktig for neg å kunne spise samme mat til middag to-tre dager etter hverandre. Jeg kjøpte en pakke kjøttdeig og tok ut nok til dagens middag, stekte den med opphakka løk, krydder og klaska i litt rømme mot slutten. Dette ble middag til pakka var spist opp. Eller kanskje lunsj og middag samme dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *