Sengeaktiviteter

Etter å ha tilbrakt nå 2 døgn i senga, begynner man å gå tom for sengeaktiviteter.

I går ble det en del soving da feberen herjet som verst. Dyne, teppe og 27 grader utenfor hjalp ikke mye da jeg holdt på å fryse fingrene av meg. Ut på kvelden hadde det heldigvis roet seg og jeg svettet av meg en del av feberen.

Og selv om jeg har vært i elendig form, noe bedre i dag, så kommer man til et punkt hvor man begynner å kjede seg.

Så de siste 2 dagene har jeg lest en bok, sett serier på TV, sjekket FB på mobilen, blogget fra mobilen, fått hus gjestene mine til å pakke meg inn nå kulda var som verst, kost med Odin, karret meg fra senga til badet, lest enda litt mer og sett litt til TV.

Det er begrensninger for hva man kan finne på i senga når formen er på bunn.

Nå skal jeg straks legge meg for kvelden, for uansett hvor dårlig jeg er, så må jeg en tur på jobben i morgen. Har ikke noe valg.

Kan andre komme med forslag til andre sengeaktiviteter? 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *