Overvekten er et symptom…

…på noe som må endres.

Det er ikke så enkelt som å si at det bare handler om mat, det noe annet i livet ditt som må endres. Det er et valg du tar hver dag når man våkner.

Overvekt er ikke noe man slår, ikke noe man kan våkne opp en dag og si at man har slått overvekten. Slik fungerer det ikke. Det er et problem i livet ditt som sannsynligvis kommer til å alltid være et problem i livet ditt. Ditt resultat er avhengig av hvordan du velger å løse det problemet.

Still deg selv 3 spørsmål:

1. Hvorfor er jeg overkvektig?

Om det svaret er  i retningen av at jeg liker god mat etc. se hva som er den virkelig grunnen bak. Det er noe annet i livet ditt som må endres. Er det relasjoner i livet ditt som er ødeleggende, hater du feks. jobben din, hva er det ved livet ditt som du vil endre?

Spiser du stresset ditt? Oppstår det «problemer» som du egentlig ikke vil se eller finne en løsning for der og da, så man spiser «problemet» istedenfor å jobbe med det? Er mat en form for medisinering av «problemet»?

2. Hvorfor vil du gå ned i vekt?

Går du inn for det med hodet på rett sted? Ønsker du å gå ned fordi du skal på klassefest, julebord, sommerferie etc. Disse tingene får det kanskje startet, men de kommer ikke til å holde for å nå målet. De er ikke et langsiktig mål.

3. Hvorfor har du ikke hatt sukksess til nå?

Hva har ødelagt for deg før? Finn ut av hva er det som ødelegger for deg. De kommer til å ødelegge for deg igjen om man ikke finner ut hva det er og gjør noe med det.

Kan du svare ærlig på disse spm. da er du klart til å starte din vektnedgang og veien mot et lettere liv.

 

Om du ikke er ærlig om hva det er som gjør at du spiser, så dytter du det bare ned, men det popper opp igjen. Som om man dytter en badeball under vann i et basseng, den spretter opp igjen hver eneste gang.

Så være ærlig med deg selv, finn svarene til disse spm, og stå opp hver dag med valget at du skal løse dette problemet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *