Et lite håp?

VG skriver at tykk og sunn er bedre enn tynn og utrent.

Og jeg må si meg enig.

Ja, jeg er overvektig, og har så absolutt godt av å gå ned en del kg. Det er noe jeg jobber med, men jeg er trent. Løpet på søndag bør da være et bevis på det.

Nå om dagen så trener jeg på studio 2 dager i uka med PT og så er jeg ute og går aktivt 2-3 ganger i uka. Noen dager rekker man det bare ikke.

Jeg er seig til tusen og kan holde det gående ganske så lenge, og det legger jeg til at jeg er trent. Kjempe godt trent er jeg ikke, jeg jobber med å komme i bedre form. Men siden jeg har hele tiden vært i bevegelse pga. Odin, og nå som jeg trener mer aktivt, så er jeg i form, jeg er trent.

På søndag så var jeg bedre enn 1806 andre. Det var personer som var tynnere enn meg, yngre enn meg, men tydeligvis ikke i bedre form enn meg.

hvis en person som veier eks. 20 kilo mer enn deg løper like raskt som deg, er vedkommende i mye bedre form enn deg fordi personen gjør et større arbeid.

Og det er jeg enig i. Jeg har ekstra å dra på og derfor jobber og kroppen mer.

At jeg skal ned flere kg er ikke noe å diskutere, for det skal jeg, men det er godt å vite at kroppen har det ikke så ille fordi jeg beveger meg og kommer i form.

Av to uavhengige leger har jeg fått kommentaren på at jeg har et sterkt hjerte og spm om jeg løp.

Så pumpa slår godt den og jeg jobber med å holde den godt i gang.

Ute og trener

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Hei!

    Ser du trener med PT, noe som sikkert er helt genialt! Kan du si noe om det er billigere der du bor enn i Norge? Du trenger ikke komme med hva du betaler, men bare om du vet om det en prisforskjell. I Norge er det jo ganske kostbart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *