Goodie bag er hentet

I morgen på denne tiden er jeg nok hjemme fra løpet, men i dag har jeg bare vært og hentet goodie bagen.

Hvert år får man en pose med informasjon og prøver fra alle sponsorer, og i bagen finner man alltid noe nyttig.

Alt fra godteri våtservietter, vaskemiddel, krydderblanding, plaster, frokostblanding til en stor flaske med dusj gel, Gatoraid og litt annet.

Man henter og startnummeret, og i år var jeg tydeligvis tidlig ut, for jeg komme meg inn under 1000.

Totalt har det meldt seg på 25 100 kvinner, og påmeldingen stengte for over 4 uker siden. De har til og med klart å få med Ø’en i etternavnet mitt som jeg har visket ut her.

Og sist men ikke minst, årets t-skjorte.

Jeg liker designet i år. Det og fargen endrer seg fra år til år. Den er ikke kortermet, jeg har bare prettet den inn for å få et penere bilde. Jeg har lilla fra i fjor, og en turkisblå fra 3 år tilbake.

Jeg gleder meg til i morgen og håper kneet holder. Ønsket er å komme inn på 40min, men jeg blir fornøyd med inn under 45. Jeg har et nytt løp i oktober å prøve 40min grensa på, og i morgen skal det vist steke godt, selv så tidlig på den.

Kommer med bilder og oppdatering fra i morgen selvfølgelig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *