Fremover

I går hadde jeg ny PT time med Stephan. Disse timene er virkelig gull. Jeg har sett mer fremgang på de få gangene (5) jeg har trent med han, enn i de mnd. jeg har hatt fysioterapi (6).

Skulderen har blitt så mye bedre. Sterkere, mer bevegelighet og ikke minst, mindre smerte.

Vi jobber mye med ryggmusklene og han er ikke redd for å legge på vekter. Vi jobber uten smerte, og jeg kjenner forskjell på muskel smerte og den smerten jeg har i skulderen. Vi begynner med 20 repitisjoner og går ned til 12 på siste av 3 runder. Da er vi oppe i 40-50kg på enkelte øvelser på ryggen.

Jeg har enda ikke vært spesielt støl, men har jo merket at jeg har trent.

De to siste gangene har vi og tatt benpress og baksiden av lårene/rumpa. I går startet vi på 60kg/20rep. Så 70kg/15rep og så skulle siste være 90kg/12rep, men klarte fint 20 rep. Hvor disse kreftene kommer fra er et godt spm. Stephan er virkelig imponert, og jeg er stolt.

Jeg har ny time på mandag, og jeg gleder meg.

Skulderen er så mye sterkere, selv om det enda er en god del jobbing fremover. Positive er at jeg nå ser fremgang, og raskt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *