Skulder, kjære skulder

I går var det ny runde hos kirurgen. Jeg har vært der noen runder, 4 uker mellom hver gang.

Det vi prøver å se er om det er noe fremgang. Det går tregt, veldig tregt. De siste 4 ukene har jeg merket større fremgang enn ukene før, og det legger jeg til PT timene mine.

Stephan har selv operert skulderen og vet hva som skal til. Jeg har nye time i dag, og jeg gleder meg.

Hos kirurgen i går måtte jeg presse igjennom noe, fordi selv om vi ser fremgang, så har jeg fremdeles en del smerte, og det er en ganske intens smerte når den først kommer.

Han trykket litt på skulderen og fant ut at det ligger mye smerte i bicep sene feste. Den løper rett over det ene benet og den er fryktelig betent.

Et alternativ er kortison sprøyter, som er uaktuelt.

Nå skal jeg jobbe med å bygge opp musklene rundt og se om jeg kan få betennelsen ned. Om det er alt som gjør at det er vondt, tror jeg ikke, men la oss luke bort en vondter av gangen.

Jeg skal og lage pakker med Topfen/Quark (en type fersk ost) som skal smøres på og få virke en god stund.

Vi får se hva som skjer fremover.

Jeg har bedt om en lengre periode for å se om det er fremgang. Å komme hver 4 uke, med en times reisevei, for at han skal si at han ser litt fremgang begynner å bli plagsomt.

Så nå skal jeg vente til etter sommeren. Jeg skal tilbake en gang i august og vi skal da avgjøre om han må inn en gang til for å se hva som skjer der inne. Forhåpentligvis har ting løsnet, jeg har betydelig bedre bevegelighet og null smerter.

Dette vil jeg unngå!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *