Er dette alternativet?

Jeg skal helt ærlig si at jeg har tenkt på slankeoperasjon. Grunnen til at jeg tenkte på det var at jeg fikk tilbud fra en person om å få det finansiert.

Det var ikke Gastric Bypass, men Gastric lap band operasjon. Men like fort som tanken kom, ble den slått ned med at jeg sa direkte at det aldri var et alternativ for meg.

Og etter å ha lest i både Nettavisen og i Daily Mail i dag om Melissa som har gått fra å veie 206kg til 50, hvor av 12kg er løs hud og bare er et par mnd unna døden, så står jeg enda sterker i valget om at slankeoperasjon ikke er noe for meg.

Jeg har vært jo-jo slanker så lenge jeg kan husk. Og jeg hater å være overvektig. Hvem kan med hånden på hjerte si at de liker å være overvektig? Allikevel så vet jeg at det finnes andre måter enn en operasjon å gå ned i vekt på.

Det er beinhard jobbing, og som jeg selv er et bevis på, det er ikke lett, men det er veldig lett å gå opp igjen.

Det betyr ikke at jeg gir opp.

Jeg er fast bestemt på at jeg skal ned. Jeg har innsett at jeg aldri kan slappe av i forhold tilvekten, men jeg håper at en gang i fremtiden vil det bli lettere å holde vekten nede fordi hodet har blitt slanket sammen med kroppen.

Det er en lang prosess, men jeg gir ikke opp.

Faksimile fra Daily Mail og Nettavisen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

  1. Anbefaller ikke dette.. ble for 3,5 år siden lagt under kniven for en GBP pga i en alder av 24 sa nesten hjerte og kroppen stopp på en vekt av 150 kg og 153 cm høy. under opp. mistet jg masse blod hjertet stoppet 2 ganger og etter 1,5 og 60 kg ned sa vekt nedgangen stopp og jeg satt igjen med masse bi eftekter som at jg ikke kunne spise enkelte mat prod da alt kom opp igjen. etter å ha hold på sånn et år gikk jeg nå i feb over til et et lavkarbo kosthold ( dette er for meg utrolig vanskelig da d eneste jg tålte etter opprasjonen var sukkerholdigmat og høy karbs slik at jg fikk i meg mat) mn prøver å holde ut og etter å ha holdt på siden feb ser jg stor forskjell på kroppen både ved vekt cm humør og ikke minst jeg tåler endelig egg og bacon igjen. Greit d tar lang tid med et lav karbo liv mn d r bedre enn å riskikere sitt eget liv. 🙂 stå på takket være deg og Lena Beatrice kan jeg endelig gå en sommer i møte med et smil ommunn en kropp som fungerer og ikke minst ha ork til å kunne bli med på ting 🙂

  2. Naturlig veien er nok det beste Janicke og Makronella.

    Ida, tusen takk for at du delte denne historien med meg. Det er skremmende og jeg tror få er klar over hva som egentlig kan skje under en slik operasjon.

    Kjempe bra at ting har begynt å funke for deg. Kjempe hyggelig at du liker bloggen og ikke minst, lykke til videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *