Super Stephan

Både på onsdag og i dag har jeg hatt PT time med Stephan.

På onsdag var jeg i elendig humør og var det ikke for at jeg hadde PT time så hadde jeg aldri dratt å trent. Men jeg dro nå, og det tok ikke mer enn et par minutter før Stephan hadde fått meg i godt humør igjen.

Vi har til nå stort sett trent ryggen og skuldre. Det er for å se om det kan hjelpe på smertene jeg fremdeles har i skulderen. Mage blir og trent.

Stephan og jeg prater om alt mulig, virkelig alt mulig. Han er ærlig og ikke noe smisking for at jeg skal ta flere PT timer eller noe slik.

Han får meg til å føle meg så flott og flink, og det er så utrolig viktig. Når han sier at han syntes det lange håret mitt er sexy, ja da vet jeg han mener det.

Da jeg kom hjem var jeg ute på en lang tur med dyret mitt før jeg tok kvelden.

I dag var ny PT time og selv etter bare 3 ganger så merker vi stor fremgang. Han er virkelig imponert over hvor mye kg jeg allerede klarer. Ikke blir jeg spesielt støl heller.

Det vi har oppdaget, og som jeg allerede viste, er at mine hofteleddsbøyere er fryktelig korte. Disse må strekkes ut da de er med å trekke hoftene mine forover og gir meg mer vondt i ryggen.

Stephan er gull. Jeg har savnet han og han har savnet meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *