Eggfobi

Jeg har ikke helt det, men for tiden så får jeg nesten brekknings følelser når jeg tenker på å spise egg.

Egg bakt inn i maten er greit, men egg, i alle mulige former er bare kvalmende for tiden.

Jeg vet ikke hvorfor, jeg har ikke spist mye egg i det siste, gaktisk ganske lite en stund nå. Prøvde meg på kokt egg til frokost i dag, det var null sjans.

Jeg håper det gir seg, for egg er godt, bare ikke nå. Noen som har noen tips?

Slike egg er helt greie, men å spise det…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Du kan jo prøve å «kamuflere» egget i annen mat som tar litt av smaken/konsistensen. Som for eksempel å begynne med kokt egg i små biter i en god tomatsuppe med pasta/evt gazpacho hvis du er vant til smaken. Så kan du jo gradvis prøve deg på mat der egget er mer fremtredende, som i smørbrød eller baguetter. Kokt egg og dansk salami er supergod kombinasjon i tillegg til at den salte pølsa kamuflerer mye av egget. Omeletter er jo dessuten også fantastiske å begynne med. De hverken ser ut som eller smaker som egg.

    Jeg har selv vært gjennom en sånn periode, og det verste for meg var å spise egg som ikke var fullstendig hardkokte eller stekte på begge sider. Bløt konsistens hjelper aldeles ikke for at eggene skal virke mindre kvalmende:P

    Lykke til i allefall. Egg er jo så sunt og godt! 😀

  2. Hei!
    Det kan faktisk være at du er intolerant mot egg. Selv elsker jeg egg, men kaster opp når jeg spiser det. Innbakt i mat går det litt bedre – antagelig fordi da blir det små doser jeg får i meg. Prøv å la være å spise det en periode før du forsøker igjen. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *