Påskemarked i Wien

I ettermiddag var jeg og min venninne Maria på påskemarked. Nydelig dag med 24 grader. Vi var først på Altwiener Ostermarkt auf der Freyung som bare var helt utrolig flott. Her var det virkelig påske. Vi var og innom Schönbrunn Påskemarked, men det var ikke like flott. Bildene er alle fra det første.

Beklager mye bilder, men jeg har virkelig ikke sett noe lignende. Så det måtte dokumenteres. Jeg har prøvd å beherske meg litt.

Som dere ser så var det bare noen egg der. Jeg tok massevis av nærbilder, og her er et lite utvalg.

Alt er malt på ekte eggeskall, det fantes og større egg som og var påmalt.

Dette er igjen bare et lite utvalg. Og det var mye annet å se på markedet og, men jeg måtte jo «begrense» meg litt med bildene.

Jeg ønsker alle en riktig God Påske.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *