“Prosjekt” Besøk – Oppdatering

Da har besøket dratt. Det har vært utrolig hyggelig å ha Lena og familien på besøk. De har fått opplevd mye, og jeg har fått opplevd mye sammen med dem.

Hele oppholdet har ikke bare blitt lavkrabo, men det har blitt nok av aktivitet.

Da jeg gikk på vekten i dag så var det 1.1kg ned fra sist uka, som jeg helt klart er fornøyd med.

Jeg er nå motivert til å fortsette med treningen, spise lavkarbo og se hvordan kroppen min reagerer på det.

Er det noen som har erfaring med trening og lavkarbo?

Har lest litt i andre blogger om det, men det kan jo hende det var noen som hadde erfaring, men som ikke blogget.

Jeg trenger tips, og jeg håper det ikke tar alt for lang tid før jeg kommer over kneika.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Kommentarer

 1. Jeg har ikke noe lang treningserfaring på lavkarbo desverre. Men har meldt meg på Oslo halvmaraton så nå får jeg erfaring de neste mnd 😀 Kjempe bra at vekta går ned, hos meg har den stått helt stille det siste halve året men jeg har faktisk gått ned 2 str. i klær. Skjønner egentlig ikke hvordan det går ann. God påske til deg Line!!

 2. min erfaring er den at man kan lett bli utmattet dersom man ikke passer på å holde nivået moderat (jeg er på ketolyse da) men dersom man øker proteinmengden litt så merker man veldig god forskjell, spesiellt om man passer på å få i seg rikelig med proteiner etter trening 🙂 Lykke til med treningen

 3. Hei Line:o) Jeg startet opp med lav carbo november i fjor, og har trent ganske jevnt hele tiden. Synes kanskje jeg var litt tung i beina i starten, men tror nesten det var mest innbilling fordi jeg ville ha noe å skylde på når jeg ikke løp like fort hver trening..hehe. Føler jeg meg litt sulten før eller etter trening, tar jeg hjemme laget yougert, litt mandler eller ost/skinke/agurk/paprika rull. Fungerer perfekt 🙂 Jeg har bare positiv erfaring å spise lchf og trene samtidig. You go girl
  Ha en fortsatt fin påske
  H&M

 4. Hei Line 🙂
  Så bra at du er motivert til å trene igjen. Tror det er veldig lurt å sette seg ett mål med treningen , det gjør det mye vanskeligere å sluntre unna:-) Jeg sykler Birken hvert år , og trener derfor noenlunde regelmessig hele året , og kroppen er mye raskere og bedre på lavkarbo. Enig i at de første gangene kjentes den litt tyngre ut men da det løsnet ble det veldig bra. Jeg kan holde på lenger med høyere puls , og den fremgangen liker vi 🙂
  Lykke til.

  Anette

 5. Jeg løper 3-4 ganger i uka, rundt 8 km, og merket kanskje at det var litt tyngre første uken på lchf, men nå går det som en drøm:) Har gått på lavkarbo ca. 1,5 mnd nå:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *