«Prosjekt» Besøk

Da sitter Lena og familien forhåpentligvis trygt og godt på flyet nedover til meg. Siden jeg ikke har hørt noe så satser jeg på det.

De skal være her en uke, og det blir ingen latmanns uke. Her skal det ut og utforskes.

Jeg var på vekten i dag, ikke oppløftende, men heldigvis ikke opp, men heller ikke ned.

Nå som Lena og de er her så vet jeg det blir spist ordentlig måltider (blitt litt lite av det i det siste) og jeg har bestemt meg for å se hva en uke med Lena og familien på besøk gjør med vekten min.

Neste onsdag skal vi rapportere om det har gått opp elle ned.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

  1. Kos deg masse med besøk. Er nok lettere med ordentlige måltider når man er flere. Blir spennende å høre hvordan det går.

  2. Mye lettere. De har nå landet og vandrer litt i Wien før de møter meg etter jobben. Er spent og håper det gir meg piffen til å jobbe videre.

  3. Så hyggelig med besøk da 🙂
    Vekten er ofte et evig jag. Har selv hatt periode med stillestående vekt, og så gikk jaggu faderskapet opp! 7 kilo på no time! Men nå har jeg droppet det jeg vet med sikkerhet kødder til vekten, så nå er det sakte sakte sakte på vei nedover da. Så jeg håper jeg når målet mitt før sommeren setter inn, men stresser ikke allikevel 🙂
    Håper du kommer dit hvor vekta jobber med deg og ikke mot det, som den nå i grunnen gjerne gjør når den står stille og.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *