Shopping og fyllinga

I går var min mor, som er på besøk igjen, og jeg en ny runde på Ikea da vi skulle levere tilbake de kjøkkenlampene som ikke ble brukt da lampene ble installert av elektrikkeren i går.Selvfølgelig ble det ting med hjem igjen, godkjent og betalt av mor. Hun skal til og med en ny runde på Ikea i dag for å kjøpe nok et par ting. Hun som klager på at jeg har for mye ting….

I dag skal var det tidlig opp, kl 6, for å hente ting opp fra kjelleren og vente på at de skulle bli plukket opp av min venninne Dominga og kjørt på fyllinga.

Kastet ble endelig den gamle doen, arbeidsbenken fra det gamle kjøkkenet, gammelt skap som stod her og litt annet. Endelig er det plass til å få ned de siste tingene i kjelleren og jeg kan komme 99% i orden. Sist % er listene, men det kommer til høsten en gang.

Så helgen kommer til å bli brukt til å få ting på plass til Lena og familien kommer, noe jeg gleder meg til. Vi skal gå noen lange turer i det fine været, og siden kl er enda ung på en lørdag så blir det litt shopping og da.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

  1. Det var nå ment at jeg og min mor skal, men dere skal og garantert bli dratt med på lange og mange turer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *