…og da er vi tilbake

Bloggen har vært nede store deler av dagen og det er av den ene grunn at jeg har byttet domene- og webhost.

Den er ikke helt oppe og går som dere ser, blant annet sliter vi med å få tilbake de norske bokstavene uten å måtte gå inn i hvert innlegg å endre. Hvis det er noen som har noen tips om hvordan jeg kan få gjort det med et par tastetrykk så hadde jeg vært meget så takknemlig.

Nå, grunnen til flytte er at all min private info, hvor jeg bodde, tlf nr etc. lå åpenlyst for alle som ønsket å finne denne informasjonen. Det var noe jeg ikke viste og noe som ikke ble opplyst da jeg kjøpte domene og webspace hos one.com

Til min horror oppdaget jeg det for litt over en uke siden og har siden den gang jobbet med å få over domene og bloggen. Domene har tatt tid, men gikk over i dag, og da forsvant bloggen.

Jeg må gi en stor tak til min venninne Marica som har gjort store deler av jobben i dag, for at bloggen skulle komme seg på bena igjen.

Min nye host er bluehost.com De tilbyr deg å skjule den private informasjonen på whois filen din, noe one.com ikke gjør.

Så vær klar over dere som har eget domene. Stort sett ligger whois filen din slik at alle kan finne ut hvem du er og hvor du bor.

Er en del igjen med bloggen, spesielt om jeg må endre hvert innlegg, og det tar nok noen dager, men det skal bli fikset.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *