Hvem lurer vi?

Du sier til deg selv at det er bare denne ene gangen. Bare denne lille biten ødelegger ikke. Det er bare 25 karber eller 250 kalorier.

Det er bare….

Men hvem er det du lurer? Alle andre?

Deg selv.

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har bare. Enten det ene eller det andre. Det er jo ingen som ser at du spiser det, for alle andre er du jo så flink og holder dietten din. Ikke spiser du det ene eller det andre.

Men hvorfor bare den lille biten? Og den lille biten blir mer og oftere.

Du lurer deg selv. Du lurer deg selv med å tro at det bare blir den lille biten, at det bare var de 250 kalorien, for det blir jo mer. Og selv om du i hodet har regnet ut at det bare var de 250 kaloriene eller de 25 karbene, er du sikker på det? Hadde du tilgang til vekt? Vet du alt som er i?

Slutt å lur deg selv.

Beste er å kutte helt ut, hvis ikke så ta frem vekta, regn ut og innse at ting er mer enn det man tror.

Jeg har oppigjennom lurt meg selv utallige ganger. Jeg tror jeg lurer alle andre, men jeg lurer jo bare meg selv. Og selv om man tror folk ikke ser, joda, folk ser.

Hvorfor?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *