Ã…ret som gikk

Jeg sitter og ser tilbake på bilder fra året 2010. Det er mye som har skjedd. Jeg har plukket ut et bilder fra hver mnd og kommet med noen ord fra hva jeg kan huske.

Januar

Jeg var i form. Jeg lå på rundt 85kg, jeg gikk masse og brukte spinning sykkelen min en del. Jeg var ganske så fornøyd, og holdt meg til lavkarbo mat uten problemer

Februar

OL i Vancouver. Jeg var der i 2 fantastiske uker og fikk med meg alt som var verdt å få med seg. Så skiskytter gutta vinne OL gull på stafetten gjorde jeg og.

Mars

Jeg hadde en fantastisk tur til New York med min nabo Marion. Vi hadde fikk sett utrolig mye, og selvfølgelig ble det litt shopping.

April

VÃ¥ren har kommet til Wien. April var ganske lite spennende.

Mai

Jeg begynte å slite veldig med ryggen, ble og sykemeldt noen dager. Fikk en fysisk og psykisk knekk.

Juni

Selv om jeg prøver så godt jeg kan å holde meg til lavkarbo mat, så sliter jeg og vekten kryper sakte oppover. Jeg er fult klar over det, men klarer ikke å ta tak.

Juli

Jeg tryner ned trappa og får skulderen ut av ledd. Noe som skulle få mye større følger senere. Dette hjelper heller ikke på vekten og ting jeg hadde kommet igang med går i vasken.

August

Jeg drar til Norge og koser meg på ferie der. Jeg treffer både Lena og Makronella og får tilbringe tid med min gudsønn Mattias.

September

Jeg er og ser på en leilighet som nå egentlig har blitt min, jeg venter fremdeles på å få komme inn. Jeg får og besøk av Lena og vi koser oss masse. Vekten har på dette tidspunktet krøpet opp til over 100kg.

Oktober

Jeg går Vienna Night Run. Nordic Walking 5km på 45min blank. Jeg er ganske fornøyd, er i relativt dårlig form. Motivert.

November

Etter lenge med smerte i skulderen blir den endelig operert. Der inne oppdager de at det var litt verre enn først ventet. Jeg har og plassert mesteparten av tingene mine på lager.

Desember

Jeg feirer jul med verdens beste nabo. Desember bød og på leilighets problemer, hun som bor der nå vil ikke flytte ut. Slik det ser ut nå så får jeg leiligheten først i februar.Jeg er tilbake på lavkarbo og vekten er på vei nedover.

2010

Det har vært litt av et år. Mye prøvelser, men og mye positivt. Jeg er veldig glad for at vi nå går inn i et nytt år, og jeg håper det blir bedre enn året som har gått.

Selv om det har vært trått så har bloggen vært med å motivere meg. Jeg må takke alle som har vært innom og kommentert. Har ikke vært så kjempe flink til å svare, jeg skal prøve å bli bedre i året som kommer.

Jeg ønsker alle som har vært eller kommer innom et riktig godt nytt år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

  1. Godt Nytt År, Line! Har trua på at 2011 blir bra! Kjekt å fylgje deg i bloggen!

  2. Godt nyttår! Du har hatt mye å stri med i år! Satser på at kroppen din holder seg frisk og rask i 2011!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *