Lavkarbo over operasjon

For noen år tilbake, rett ut av universitetet jobbet jeg for en ganske rik familie, hvor det å ta seg bra ut var veldig viktig. Det var noe jeg ikke brydde meg om, og heller ikke virket inn på min jobb. Men det var helt klart noe jeg la merke til.

En annen ansatt hadde gått ned veldig mye i vekt ved å operere inn magebånd eller hva det nå heter. Jeg husker hun var kjempe lykkelig for vekt tapet, men jeg husker og at hun konstant luktet av oppvask, gulpet eller kastet opp etter hvert måltid, kunne nesten ikke spise en ting.

Jeg trente en del og spiste greit og gikk en del ned mens jeg jobbet der. Det fikk og sjefen min med seg. En dag spurte hun om ikke jeg og kunne tenke meg en slik operasjon. Hun så hvor mye jeg jobbet for å gå ned i vekt.

Jeg trengte ikke å tenkt på det en gang. Svaret var med en gang nei takk. For det hun egentlig spurte om var om hvis jeg ønsket operasjon, så bille hun betalt for den.

Aldri om jeg ønsker å la meg operere når jeg vet at det finnes muligheter til å gå ned i vekt og bli der. Uten å sulte meg, uten å telle kalorier, uten å måtte trene 7 dager i uka for å ikke gå opp igjen.

Lavkarbo er tingen for meg. Det er en omlegging av kostholdet ut livet. Ikke en diett, ikke en kur, ikke jo-jo slanking.

Og i dagens samfunn har man så mange muligheter innenfor lavkarbo. Man kan bake kaker, brød, småkaker, godis, ja alt man måtte ønske, og likevel så er det lavkarbo.

Lavkarbo er om Ã¥ spise ren mat, uten at det har vært igjennom en prosess, uten at det har blitt modifisert, fÃ¥tt fettet fjernet. Lavkarbo er tingen….for meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *