Høykarbo fra sykesengen

Nå ligger jeg ikke mye i sykesengen lenger, det går veldig bra med meg, men jeg tenkte jeg kunne snakke litt om hvordan jeg opplevde det fra sykesengen.

Det har blitt veldig mye karbohydrater de siste ukene, spesielt fra jeg ble lagt inn på sykehuset og etter at jeg kom ut.

Jeg prøvde å velge mat på sykehuset med lite karbohydrater, men det kunne jeg se lenge etter. Det var brødmat, ris, pasta, poteter etc. Valgene var ikke mange. Etter jeg kom hjem spiste jeg det jeg hadde lyst på av mat, og det som var lett å lage. Min mor var på besøk og ikke så glad i å bruke gas ovnen min, så vi spiste ute et par ganger, samt lagde noe lett. Maten var ikke usunn, bare ikke lavkarbo.

I denne perioden har jeg vært oppblåst i magen, noe veldig. Jeg har og hatt vondt i magen, dårlig med do besøk, mye trøtt og sliten (som og er pga av operasjonen, men jeg tror ikke at det bare er det), huden har vært uren, generelt ikke som normalt.

Jeg har begynt å komme meg tilbake på lavkarbo. Jeg bakte brød mens min mor var her og hun har skåret det opp i kjempe tynne skiver som jeg tar ut av frysen. Disse fylles med masse pålegg. Favoritten er majones, servelat (0.1g karber) tomat, litt salt og enda mer majones.

I morgen og på fredag skal jeg på Thanksgiving selskap og til de skal jeg bake Pecan Pie. Den på fredag må være gluten, vanilje og melkeprodukt fri, så jeg skal se om jeg ikke får til en lavkarbo variant.

Fra lørdag av vil jeg kjøre 100% lavkarbo frem til 1 januar da jeg skal ut og reise. Jeg har masse mat i frysen som er lavkarbo og som skal spises opp, samtidig som jeg nå har tid til å lage maten nå som jeg får sykemeldt.

Er spent på hvor raskt kroppen går seg til igjen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *