Stingene er ute

I dag var jeg på sykehuset og fikk tatt ut de 3 små stingene jeg hadde. Snakket og med legen som opererte meg og alt ser bra ut. Jeg får lov å ta av meg tvangstrøyen 9 desember, 17 dager. Her teller vi ned.

Det er veldig viktig at jeg bruker den, selv om jeg er smertefri, det er for å hindre at jeg roterer armen. Det må jeg og passe på at jeg ikke gjør de første 2 ukene etter jeg har tatt av tvangstrøya.

Stingene foran, hele 2 stk

Stingene er ute. Såret er ikke mer enn 16mm langt. Utrolig at de har klart å gjøre noe igjennom et så lite hull

Har ikke bilde fra skulderen bak med sting, men her er bilde fra etter at det er fjernet.

Den vannrette linjen er selve såret, enda mindre enn foran. Den loddrett linjen er faktisk der sykesøsteren som fjernet stingene klarte å kutte meg. Det var ikke sydd på samme som foran, her lå stinget over såret på en måte.

Nå skal det få gro både inni og utenpå og så er det masse fysio som står for tur etter tvangstrøyen kommer av.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *