Uke 10 av 17 – Oppdatering

Da jeg startet dette prosjektet så høsten min helt anderledes ut enn det den har vært.

Ikke skulle jeg flytte og ikke skulle jeg opereres. Pluss en del andre småting som har skjedd i løpet av høsten som ikke stod på timeplanen.

Og egentlig skal jeg vel være så stanhaftig og viljesterk at jeg skulle ha null problem med å holde meg 100% til lavkarbo i denne perioden.For er det noe jeg har tro på og vet funker for meg.

Men nei, jeg har ikke holdt meg til 100% lavkarbo. Noen dager har jeg vært kjempe flink, andre dager ikke. Vekten har gått litt ned, litt opp og litt ned.

Med operasjon bare 5 dager unna, velger jeg nå avslutte dette prosjektet inntil videre.

Første prioritet nå er å komme meg etter operasjonen og få tilbake stabilitet og bevegelse i skulderen.

Jeg skal prøve å holde meg til lavkarbo, nå har jeg tid til å lage mat, selv om å gjøre alt med en hånd ikke blir det letteste. Jeg har ingen planer om å stappe meg med masse  høykarbo mat heller.

Jeg bare føler at det blir et mindre element å tenke på, når jeg skal fokusere på å bli frisk.

SÃ¥ herved er dette prosjektet over for denne gang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Lykke til med operasjonen!
    Når du skal gro sammen etter operasjonen er det viktig at du spiser sunt (etter våre beregninger) og får i deg nok proteiner. Hvis du rett etter operasjonen har dårlig matlyst, og det er ganske vanlig pga vondt, mye smertestillende osv, så spis det du har lyst på. Det viktigste er å få i seg noe.
    Jeg vet hva jeg prater om, fikk gjort en stor kneoperasjon for halvannen mnd siden. Det eneste jeg hadde lyst pÃ¥ var potetgull 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *