Spar pengene

Jeg tror virkelig jeg kan si at jeg har prøvd det meste for å gå ned i vekt.  Hver diett, metode, pille som er der ute.

Jeg har og prøvd hypnose.

Det er surt å tenke tilbake på de pengene jeg brukte på det. Er ganske sikker på at jeg ikke var i hypnose en gang.

For meg funket det så absolutt ikke. Om det funker for noen, kjempe flott, men vurdere du å prøve, så bruk de pengene på sunn mat istedenfor.

Nei, det som funker for meg er lavkarbo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Funker lavkarbo da? Du blogget for en stund siden, da det var 17 uker igjen til jul tror jeg det var om at du skulle dokumentere mat du spiste(?), vektnedgang uke for uke, og at enhver kunne be om status? Tror du mente at alle som fulgte lavkarbo kunne gå ned 10 kg før jul? Mulig jeg husker feil, men det har i hvertall vært dårlig med oppdatering her. Til onsdag er det bare 3 uker til jul, vel? Hvordan ligger du an? Ikke blogg flere ganger om at lavkarbo funker for deg hvis det ikke stemmer, det blir helt feil. Personlig tror jeg ikke lavkarbo funker noe bedre enn noe annet. Men jeg bøyer meg i støvet hvis du beviser noe annet:-)

  2. He, he, er nok litt mer enn 3 uker til jul, ja…………..
    Heldigvis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *