Dilemma

Jeg trenger noen gode råd av dere. Beklager mye tekst, har prøvd å forklare så bra som mulig.

Her er situasjonen:
Jeg har fått oppsigelse på leiligheten om at jeg skal være ute innen 31 oktober. Jeg fikk hele 40 dager på meg. Jeg har sendt brev tilbake om at det ikke var gyldig (har snakket med folk som kan dette og de sa at det ikke var gyldig), men har enda ikke fått noe svar. I brevet jeg skrev står det at jeg skal være ute av leiligheten før 31.12, men skal prøve så godt jeg kan å komme meg ut før.

Jeg venter på 100% svar på om jeg får den leiligheten jeg så på for noen uker siden. Det er fremgang der da jeg snakket med firmaet som formidler den i går, og ting er i gang, men, eventuell overtagelse har blitt utsatt til slutten av desember istedenfor slutten av november.

Jeg skal opereres 11 november, og etter det må jeg være 4 uker i ro, med null bruk av armen. Etter det må jeg har 4-8 uker med fysioterapi.

Problemet:
1. Om han ikke godtar brevet og forlanger at jeg skal være ute innen 31 oktober, selv om det ikke er gyldig så kan han gjøre det veldig vanskelig for meg. Han har nøkkel til leiligheten, og har allerede oppdaget at han har stjålet post fra meg.

2. Det er vanskelig å finne et sted å leie for bare 2 mnd, og det å bo hos venner går ikke med alle mine ting.

3. Jeg vet jo ikke hvor fort armen blir bedre, og det å skulle flytte med en operert arm kan bli vanskelig

4. Om jeg plutselig ikke skulle få denne leiligheten eller om det skulle drøye litt lenger. (tror jeg får den, vet ikke om det kan drøye.)

Mulig løsninger:
1. At jeg blir i denne leiligheten til jeg får den andre. (har egentlig veldig lite lyst til å betale han mer penger) Det gjør ting enklere i forbindelse med operasjonen og om min mor kommer.

2. Jeg har snakket med en venninne og jeg får bo der (flytter da inn 29 oktober), men jeg må ha en del av tingene mine spredt rundt alle hauger. Samtidig så kan jeg ikke ha Odin alene hjemme der, så han må bli med på jobben. Og etter operasjonen så er sikkert ikke jeg lett å leve med. Om min mor kommer ned for å hjelpe litt så kan ikke hun bo der.

Vi prøver å se om jeg kan reise hjem til Norge etter operasjonen, men det kan bli vanskelig pga lover og regler. Men det gjør det da lettere å bo hos en venninne, da jeg er borte den verste sykdomsperioden.

3. Jeg prøver å se om jeg finner en leilighet for 2 mnd, noe som nesten er umulig.

Hva gjør jeg? Noen som har noen råd å komme med?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Har du satt deg inn i dine rettigheter som leietaker? I Norge skal det jo en del til om man oppfører seg greit før man blir kastet ut.

  2. Er det eventuelt mogleg å få utsatt operasjonen til alt dette er overstått?
    Eller risikerer du meir problem med skuldra om det blir utsett? Heile greia verkar innvikla nok utan operert skulder. Utan nyoperert skulder har du kanskje litt meir spelerom med kor du kan gjere av deg om du blir kasta ut for tidleg, etc. Ynskjer deg lykke til med alt, i alle fall!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *