Jeg klarte det

I går kveld deltok jeg i Vienna Night Run som er et veledighetsløp for en organisasjon som heter Light for the World som går ut på å hjelpe folk i u-land med å få tilbake synet.

Løpet startet kl 2030, men med over 16 000 deltagere så gikk det litt tid før jeg kom over startstreken. Den ble nærmere 21.

Jeg gikk 5km Nordic Walking siden jeg ikke lenger har lov til å løpe.

Løpet er for alle, rullestolbrukere, blinde, bevegelseshemmede, mosjonisten og eliteløperen. Løpet gikk i en ring rundt den indre delen av Wien sentrum.

Det regnet lett, men stemingen var god, og bra med folk.

Jeg kjørte på fra start, men det var glatt, og hvert tak glapp litt.

I starten var det mange som gikk forbi meg, og det er jo ikke alltid like gøy, men jeg ga ikke opp av den grunn. Da 2km merke kom hadde jeg kommet lenger enn jeg trodde og fikk opp farten litt.

Da 4km merke kom satte jeg inn siste støtet og gikk forbi ganske mange, noe som var en deilig følelse.

Målet mitt var å komme under 50min, men egentlig så ville jeg under 45min.

Da jeg kom i mål stod klokken på 1t8min, men det var siden startskuddet, og jeg hadde ingen anelse når jeg gikk over startstreken.

Jeg leverte tilbake chip og kom meg hjem før det ble for kaldt. Hjemme fikk jeg sjekket websiden, og jeg hadde klart det.

Tiden min ble 45min blank. Det er nesten 11min bedre enn et like langt løp i sommer. Jeg ble nr 143 av 294 damer som gikk Nordic Walking. Jeg er kjempe fornøyd, og ikke minst, jeg er ikke støl i dag.

Ikke et lekkert syn. Rødsprengt i fjeset som vanlig. Men fornøyd med turen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *