En SLAP operasjon

I dag var jeg til MR av skulderen endelig. Jeg trodde resultatet ville ta litt tid, men neida, det fikk jeg 10min etter MR var ferdig.

Og det var ikke oppløftende. Jeg har såkalt en SLAP skade. SLAP står for Superior Labral tear from Anterior to Posterior, ikke spør meg hva det betyr. Noen som vet?

Det er ikke noe som kan leges på egenhånd eller ved hjelp av fysioterapi. Det er noe som har blitt revet av og må syes fast igjen.

Det skjer 11 november. Da vil jeg bli lagt i full narkose og operert sittende. Det er kikkhul så et lite snitt bak og et på 2cm foran som de skal mekke i.

Jeg blir da værende 1-2 netter på sykehuset. Etter det må jeg har armen 4 uker i slynge, uten noe form for rotasjonsbevegelse. Etter det tar det nye 4-8 uker med fysioterapi.

Jeg kunne velge uke for operasjon, og egentlig passer det ikke i det hele tatt. Men jeg har gitt meg nok tid til å bli klar, samtidig som jeg har gitt meg nok tid til å bli frisk igjen til å komme på jobbe rett etter nyttår. Forhåpentligvis før.

Jeg gleder meg ikke. De 3 ukene i sommer ga ikke mersmak. Men jeg gleder meg til alt er over og jeg kan bruke armen relativt normalt igjen.

Som om jeg ikke hadde nok stress….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

  1. Jeg vet hva SLAP er!
    labral står for hvor i skulderen benet er eller noe.. superior betyr at det er oppe på benet tror jeg og anterior og posterior betyr bak og framme, så kanskje det betyr at bruddet går gjennom eller noe?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *