Stress og sykdom

Jeg og stress går ikke godt sammen.

Det har jeg fått oppleve igjen og igjen. Stort sett det som har skjedd er at jeg har hatt en periode med mye stress. Når perioden er over og jeg endelig slapper av, så blir jeg syk på et eller annet vis.

Verset jeg har oppleved var da jeg etter en ekasmensperiode på universitetet. Huden på hendene ble helt hard, løsnet fra underhuden og falt av. Huden under var ikke klar for å brukes, så jeg måtte gå med hansker og kunne ikke ta på noe i noen uker.

Som oftest er det forkjølelse jeg får.

Og det har jeg fått igjen. Jeg stresser noe voldsomt om dagen. Det er veldig mye som skjer på flere plan.

Leiligheten, skulderen, tysk etc.

Og så er vi forkjølet igjen.

Jeg håper at en helg med mye søvn og selvpleie gjør at formen blir bedre og at jeg får roet ned hodet litt.

Og vekten rikker seg heller ikke om dagen, men det er ikke største bekymringen nå, alt for mye annet som skjer.

Stress er pyton…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Stress er noko skit.
    Ynskjer deg ei god, avslappa helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *