Kiropraktor og hofta

I dag har jeg hatt ny runde hos kiropraktor. Det var behandling nr 6. Jeg har blitt bedre, men ikke bra.

Sist jeg var der spurte jeg han hva som virkelig er galt med hoftene mine, det har jeg aldri fått noe forklaring på.

Problemet mitt ligger i hofteleddet. Noe er for kort, samt ekstremt svai rygg som gjør at meget ut satt for hekseskudd. Oi var det første som kom ut av han da han så på røntgen av ryggen.

Dette er og med på å gjøre skade på knærne mine. Jippi.

Han er den første ortopeden som har sett sammenhengen mellom vond hofte, rygg og knær. Jeg fikk beskjed om å ligge unne kirurger når det kommer til knærne mine. Selv om jeg bare får vondt i dem, så skal jeg komme til han, for det er fra hofta.

Jeg skal tilbake om 2 uker, og så har han ferie og så har jeg ferie. Håper det holder seg stabilt der det er. Smertefri er jeg ikke, men jeg overlever. Det kan bli en del uker uten behandling fremover dessverre.

Jeg håper at ved hjelp av å gå, samt trene litt mer styrke for å få styrket opp musklene vil hjelpe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *