Jeg er en ekte Gleek

Regner med at flere av dere har fått med seg serien Glee, årets store fenomen i USA.

Jeg bodde i USA i 97-98 og var med i skolens Glee klubb, eller Show Chior som det og heter. Vi var Yuma High Choralairs.

Show Chior i USA har endret seg litt siden jeg var der, er mye mer konsept med store flotte kostymer og lignende. Vi hadde uniformer, men vi sang og danset. Ã…ret jeg var med var vi ca 50 gutter og 50 jenter, samt vi hadde live band med horn seksjon i tillegg.

Min dansepartner og meg i San Diego i en av uniformene

Koret jeg var i hadde opp til 80 konserter/forestillinger i året. 3 store (4 dager på rad hver gang) i skolens auditorium, same mange på forskjellige eventer, gamlehjem, skoler etc. Vi reiste og rundt. Koret har flere ganger vært på Hawaii, og har og sunget for President Ronald Reagan i Washington DC i 1981.

Min Senior concert i 1998

Det året jeg var der var vi og konkurrerte i Disneyland, og vant det som var.

Jeg er på bilde et sted

Varmer opp til konkurranse

Det var utrolig gøy å vare med på. Det var et fag, så en del av skoledagen. Vi hadde undervisning hver dag, samt kvelder og helger før større konserter. Mye hard jobbing, men så utrolig morsomt. Minner for livet, det er sikkert.

Nok et gruppebilde

Her er video fra 1994. Vi gjorde de samme sangene

Er du en fan av serien Glee?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

  1. Helt i orden. Tror ikke serien har begynt i Norge enda. Det er en fantastisk serie som går i USA om et lite kor på en skole. Serien er full av musikalske nummer og masse humor.

  2. Jeg eeelsker Glee! 🙂
    Serien går i Norge og har nesten tatt igjen USA (de hadde et lenger avbrekk i våres). Laster ned fra nettet, jeg da. Men den er ganske fantastisk, ja!

  3. Jeg og elsker Glee!
    Og som deg, laster ned fra nettet. Den går ikke i Østerrike.
    Er helt enig at den er bare helt fantastisk. Er deilig å vite at de allerede har fått 2 nye sesonger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *