Startnummer er hentet

Jeg skrev i dette innlegget om at jeg skulle delta i Österreichischer dm Frauenlauf og det løpet er i morgen. 21100 kvinner er meldt på til løpet.

Man kan enten løpe 5km, 10km eller gå 5km Nordic Walking. Det siste er det jeg har meldt meg på. Om jeg klarer det, det får vi se.

Både legen og kiropraktor har sagt at å gå er helt greit, men jeg merker det i hofta. Merket det godt i dag da jeg var og plukket opp startnummer. Men nå er det slik at den ene dagen er jeg bra, den neste dårlig.

Løpet er utrolig godt organisert. Når man skal hente startnummer så har man en mail som man har printet ut, man får da en konvolutt med startnummer, så går man og registrerer det og får en chip. Sammen med startnummer får man en pose med godis fra diverse sponsorer og til slutt er man og henter t-skjorten.

T-skjorten er forskjellige farger hvert år, i år er den lilla. Jeg har en lyseblå fra første gang jeg deltok. Det er en Nike Dry Fit skjorte, så veldig behagelig.

I sponsorposen er det og litt å få med seg.

Fra sponsorposen

Nike DryFit løpe skjorte

Veskelholder

Veskeholderen hadde jeg bestilt ekstra, veldig kjekt å ha.

Nå håper jeg ting roer seg litt til i morgen så jeg kan delta. Jeg har planer om å ta det fullstendig med ro, målet er å komme i mål med hofta i behold. Om jeg deltar.

I kveld skal jeg i bursdagsselskap til en venninne fra jobben.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *