TDU РHvordan g̴r det med dere?

Nå, hvordan går det?

Det er en del av dere som bruker sidene jeg har laget til dere, noe som er kjempe morsomt. I ettermiddag skal jeg få laget sidene til de nye som har kommet til . Det er aldri for sent å bli med, så det er bare å slenge seg på.

Og dere som har startet med Fra sofaen til 5km, hvordan går det?

Her i gården går det ikke så bra. Det er maten jeg sliter med. Klarer meg bra om morgenen og lunsj, men tuller når det kommer til ettermiddagen. Jobber mye overtid om dagen og det er mye stress på jobben, så når jeg endelig kommer meg ut, er jeg halvt ihjel sulten. Stikker innom butikken og handler alt jeg ser nesten.

Jeg jobber med det og håper at 4 dager fri er det som skal til og at jeg får stresset ned. Jeg har fått inn over 10 000 skritt hverdag, men det har ikke blitt noe Nordic Walking. Gir ikke opp at den grunn, jobber meg videre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Kommentarer

 1. Høres ut som vi sliter litt med det samme Line. Jeg er veldig flink helt til det kommer til ettermiddagen. Er jeg veldig sulten, så er det fort gjort å velge feil. Jeg klarer det om jeg ikke er så sulten eller forbereder meg meg matboks med deilige alternativ eller ferdiglaget lavkarbo i kjøleskapet. Jeg klarer ihvertfall å gå de turene jeg har planlagt og det er deilig!

 2. Vi får stå på videre dere, vi kommer oss igjennom dette her.

  Skal ta en titt Stine.

 3. Jeg er fremdeles i feriemodus, men har i allefall fått trent i dag. Har startet på uke 2 av jogge programmet.
  Gikk overraskende lett å øke joggingen!

  Når det gjelder maten så har jeg syndet i dag. Men i morgen er det jobb igjen og nå er det tilbake til sunn mat igjen!
  Satser på at jeg greier å skjerpe meg igjen nå etter ferien!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *