Hodet går mer på egen akkord

>I går kveld gadd jeg ikke lage noe mat som kunne bli til lunsj i dag. Og hadde heller ikke noe særlig frokost.

I går kveld tenkte jeg at da kunne jeg kjøpe med meg noe fra bakeriet, så ble det en dag med en del mer karbohydrater. Det var en lettvint løsning.

På vei ut døra i dag sa det klikk. Hvorfor skulle jeg gjør det? Det er jo det jeg alltid pleier å gjøre. Jeg viste jeg hadde fiskekaker i frysen. Ikke kjempe spennende alene, men mye bedre enn et rundstykke fra bakeren.

Så jeg plukket med meg noen fiskekaker, slang på en smørkladd og hadde da lunsj for dagen. Frokost hadde jeg og fikset.

Det hadde vært så lett å bare kjøpe noe hos bakeren. Men det var faktisk hodet selv om klikket og det var utrolig morsomt å oppleve. Jeg føler ting blir enklere. Det er fremdeles ting som er kjempe hardt, men smått begynner det å bli bedre.

Så nå skal jeg nyte mine fiskekaker til lunsj og vite at ting går veien.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *