Det tar all motivasjonen

Den siste uka har vært tung, fryktelig tung. Av et par grunne egentlig, men det ligger en hovedgrunn i bunnen. Nemlig knærne.

Forrige uke var jeg super motivert, både til å trene og i matveiene. Har prøve uker på et nytt trenings senter som er helt topp. Masse spennende timer som jeg hadde begynt å prøve ut. Samt styrketrening som faktisk var gøy.

Forrige torsdag begynte jeg å merke litt murring, fredag, under trening merket jeg det veldig godt, og lørdag var hele piffen tatt ut av meg. Knærne verket som bare det, og det har ikke gitt seg. Det blir verre og verre føles det som. Selv når jeg sitter verker.

Å gå i trapper er en pine og unngåes for enhver pris, men ikke så lett når man bor 3 etg med trapper opp uten heis. Både opp og ned gjør vondt, og når man må opp og ned minst 4 ganger om dagen, da merker man det.

Det har blitt tatt røntgen, MR og ultralyd av knærne, men de finner ikke problemet. De ser antydninger til begynnelse av ledd sykdommer, og ene foten er litt kortere enn den andre, men det skal ikke ha noen betydning….enda.

Jeg har innlegg i skoa, jeg har vært til fysioterapi, latt knærne få ro, tar piller som skal hjelpe for leddene, men det ser ikke ut som noe hjelper.

SÃ¥ er det meningen at jeg skal sitte stille resten av livet?
Selv nÃ¥ som jeg gjør det, gjør det vondt….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *