Vårrengjøring

Da er jeg igang. Hele leiligheten skal taes fra gulv til tak. Det er ikke store leiligheten jeg har, bare 34.5kvm2, men det er veldig mye ting i den. Veldig mye. Og mye må bort. Jeg føler at ting faller ned over meg.

Leiligheten min ligger i en bygning som er 100 år i år. Det kalles en Altbau (gammelt bygg). Det betyr og at det er høyt under taket, noe det er. Så ting står litt i høyden, derav at jeg føler at ting faller over meg. Jeg tok litt tidligere i går, men når er det virkelig tid for vårrengjøring. Skuffer og skap, hver krok og gjemmested.

I går fikk jeg tatt kjøkkenet. Jeg fikk ryddet meg mer plass, kastet noe, gitt bort enda mer. I dag står badet for tur. Jeg har badet på kjøkkenet. Ja, du leste riktig. Badet mitt er på kjøkkenet. Det er ganske vanlig i en Altbau. Do og dusj var tidligere på gangen eller i kjelleren, og da det ble innlemmet i hver leilighet måtte man ta den plassen man hadde, kjøkkenet. Doen er i et bøttekott.

I løpet av uken skal jeg få tatt resten. Det blir deilig med en 4 dagers helg og komme seg 100% i orden på. Siden jeg bare har 1 rom pluss kjøkken/bad så burde det ikke ta lang tid, men jeg har fryktelig mye ting som skal sees igjennom og kastes. På fredag får jeg hjelp av en venninne som skal sitte og si nei hver gang jeg spør om å få beholde noe. Det hjelper.

Når jeg har kommet i orden så skal dere få før og etter bilde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *