Er det pinlig å blogge?

Da er det der ute for hele verden å se. Det har det egentlig vært hele tiden, men det er mennesker jeg har unnlatt å si det til. Av forskjellige grunner, men mest fordi jeg vet hva de ville ha sagt.

Da jeg var gjesteredaktør for http://www.side2.no/side2blogg/ i går, så viste jeg ikke at det kom til å havne på nettavisen.no også. Det er forsåvidt helt greit, men jeg var ikke forberedt på det. Det har ført til at personer som ikke viste at jeg blogget, vet nå at jeg blogger.

Og de er ikke fornøyd. De mener de er pinlig at jeg legger ut om livet mitt her på bloggen. At jeg deler med bilder og forteller om hva jeg holder på med.

Jeg syntes ikke at det er pinlig, jeg har ikke noe problem med å legge ut bilder, jeg har ikke noe imot å dele. Grunnen til det er hvor mye blogging hjelper meg. Om den hjelper andre er det og hyggelig, men først og fremst hjelper blogging meg. Og er ikke det hele poenget?

Så jeg spør, er det pinlig å blogge? Holder du bloggen skjult for noen? Hvis så, hvorfor?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *