100 Day Challenge USA/Canada II

En liten oppdatering på hvordan jeg ligger an. Har endelig fått lagt i sammen tallene og jeg ligger nå bare 30 000 skritt unna målet. Det betyr at jeg ligger langt foran skjemat som sier 84 000 denne uka og 24 000 på 2 dager neste uke.

Jeg vil komme i mål denne uka, men det betyr jo ikke at jeg skal stoppe, er bare å fortsette og se hvor mye jeg klarer. Det er selvfølgelig deilig å hat litt å gå på med tanken på jetlag og slike ting.

Syntes jeg har vært flink. Har en uke med 150 000 skritt, som gir et gjennomsnitt på nesten 22 000 pr dag, noe jeg helt klart er fornøyd med. Jeg har enkelte dager med veldig lite skritt, og noen med veldig mye. Nå er det bare å stå på siste par dagene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *