100 Day Challenge – USA/Canada

En liten oppdatering om hvordan det går med skrittene mine. Det har faktisk blitt en del gåing etter at jeg la ut på reise. Har et par dager med veldig lite, men så har jeg et par dager med over 30 000. I går ble sluttsummen 42306 skritt.

I snitt på de siste 9 dagene som jeg har vært på reise har jeg 19500 pr dag. Noe jeg absolutt er fornøyd med. Det kommer til å komme et par dager fremover hvor det vil bli betydelig mindre skritt. Når vi skal på OL arrangementer og reisen hjem. Slik det ser ut nå, så kommer jeg til å klare målet. Jeg har 9 dager etter at jeg kommer hjem og.

Den dagen vi ble filmet fikk vi og møte maskotene og det var og en dag med mye gåing
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *