Jeg var på Kanadisk TV i kveld

Bare en rask oppdatering, kommer med en større en senere.

I dag har jeg tilbrakt hele dagen nede i Vancouver by. Vi var veldig tidlig ute og fikk med oss masse spennende. Vi ble og intervjuet og filmet av Kanadisk og i kveld ble det vist her borte. Her ser dere min beste venninne og hennes mann og jeg, mens vi tar bilder av den olympiske flammen. Det har vært litt styr rundt den, fordi gjerdet rundt var plassert langt borte, og folk har klaget. Det ble flyttet i natt og vi var der i dag morges.

Kommer som nevnt med en større oppdatering, men det vil ta litt tid. Ute hele dagen, tar masse bilder og trøtt og sliten på kvelden. Skal få sortert igjennom bilder og få gjort en oppdatering etterhvert, vil roe seg ned om et par dager.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *