Pelsen har dratt på ferie

Da er Odin avlevert til naboen som og eier Odins beste venner Henry og Sanjo. De bor bare en etg over oss, som gjør at det er veldig raskt og enkelt. Han kommer til å få det kjempe bra der, så jeg er uten bekymringer. Det betyr ikke at jeg ikke kommer til å savne han.

Siste tur med matmor før ferien starter

Og nå som pelsen har dratt på sin ferie, så er det vel på tide at jeg begynner å pakke til min. Ingenting er gjort klart, og jeg må forlate leiligheten om ca 4 timer. Jeg stresser ikke, dette har jeg gjort så mange ganger at det er nok av tid. Eneste som er klart er at jeg har printet ut billetter til forskjellige ting, greit å ha i bakhånd.

Alien walking
Siste tur sammen på 2 uker
Venter spent på toppen av trappene
Nom nom
Min
Ferien har begynt
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *